Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI
Povratak na članak

Važan Dalićev adut propušta Euro! Klub potvrdio ozbiljnu ozljedu

Hrvat je susret Torina i Bologne bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora

Komentari 2

XY
XYZ52
20:38 08.05.2024.

Naravno da Vlasic ne treba reprezentaciji. Imamo mi u srednjem redu dobrih igraca za bacanje. Majer i Ivanusec, koji vani strplijvo sjede na glupi za rezerve a "legendarni" srednji red Kova (maneken) - Broz (trkac-rovokopac a manje nogometas) - Luka (mozda moze jos 45 minuta u zestokom tempu) nikad nije bio bolji, kad bi se zezali. Da li cemo proci grupu u kojoj su Italija i Spanjolska? Objektivno, vrlo tesko a mozda i nikako.

VL
Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:40 08.05.2024.

Ima Dalić još dovoljno aduta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.