Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEVNA OPERACIJA

Večernji doznaje: Dinamo neće smijeniti Vlatku Peras! Nije tajna da bi je se htjeli riješiti, ali...

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
16.05.2024.
u 12:41

U Dinamu će svemu tome pristupiti oprezno, tek trebaju obaviti konzultacije s odvjetnicima o tome što ta optužnica znači i može li biti razlog za otkaz Vlatki Peras koja smatra da to nije tako, da bi morala biti pravomoćno osuđena

Za petak je sazvana sjednica Izvršnog odbora Dinama, nije je bilo u srijedu kako je to dosad bilo, jer igrala se i prva utakmica finala kupa s Rijekom, a plavi ne žele čekati sljedeći tjedan jer imaju za raspraviti važne stvari. Naime, protiv Vlatke Peras podignuta je optužnica, kao i protiv Zdravka Mamića i bivšeg predsjednika Uprave Igora Kodžomana, u kojoj se tvrdi da su oštetili Dinamo za 72.000 eura u aferi SMS, u kojoj se sudilo Franji Vargi i Blažu Curiću, koji su pravomoćno osuđeni, prvi na tri i pol, a drugi na dvije godine zatvora zbog sprečavanja dokazivanja, odnosno pomaganja u sprečavanju dokazivanja.

U Dinamu će se na sjednici Izvršnog odbora raspravljati o statusu Vlatke Peras, aktualne predsjednice Uprave kluba. Nije upitno da bi se nova vladajuća garnitura rado riješila Peras, kao i još dvojice članova Uprave koje su naslijedili od bivše vladajuće garniture (Danijel Tomačić i Darko Podnar). Iako se najavljivalo da će već na sutrašnjem Izvršnom odboru padati glave, to se zacijelo ipak neće dogoditi.

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
1/21

U Dinamu će svemu tome pristupiti oprezno, tek trebaju obaviti konzultacije s odvjetnicima o tome što ta optužnica znači i može li biti razlog za otkaz Vlatki Peras koja smatra da to nije tako, da bi morala biti pravomoćno osuđena. Nagađa se da bi plavi predsjednici Uprave mogli ponuditi sporazumni razlaz uz šest plaća, ali ona ima ugovor do ožujka 2027. godine pa bi joj trebalo isplatiti sve plaće, a to je oko 500 tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mrIvan
mrIvan
22:31 16.05.2024.

Dobar Statut imaju - s kojim su se toliko špinčili...Toliko mudrosti imaju da čak ni Peras ništa ne mogu.

NO
Noštromo
18:26 16.05.2024.

Ostaje sjećanje tko ju je učinio poznatom u Dinamu.

Avatar utunelu
utunelu
13:49 16.05.2024.

ona je spona izmedu dinama i mamica toliko da mamic nema veze s Dinamom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije