Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

VIDEO Aktualni europski prvak bez Kovačića i Gvardiola rutinski do pobjede kod Kopenhagena

Champions League - Round of 16 - First Leg - FC Copenhagen v Manchester City
Ritzau Scanpix Denmark/REUTERS
13.02.2024.
u 23:05

Novo vodstvo gostima osigurao je Bernardo Silva na samom isteku prvog poluvremena, da bi u sudačkoj nadoknadi drugog dijela Foden nakon sjajnog duplog pasa s De Bruyneom postavio konačni rezultat.

Branitelji naslova europskog nogometnog prvaka, igrači Manchester Cityja u prvom su susretu osmine finala Lige prvaka očekivano kao gosti svladali FC Kopenhagen sa 3-1 (2-1), a u utorak je kao gost uspješan bio i madridski Real koji je u Leipzigu svladao domaći RB sa 1-0 (0-0).

City je u Kopenhagenu poveo golo De Bruynea (10), nakon odličnog proigravanja Fodena Belgijanac je utrčao u prazan prostor na desnoj strani domaćeg kaznenog prostora i preciznim prizemnim uarcem zatresao mrežu. Domaći su poravnali preko Mattssona (34) koji je pogodio s više od 20 metara nakon što se lopta sretno odbila njemu na nogu. Prethodno je Edesron loše izbio loptu i stoga se nije uspio na vrijeme vratiti na vrata.

VEZANI ČLANCI:

Novo vodstvo gostima osigurao je Bernardo Silva na samom isteku prvog poluvremena, da bi u sudačkoj nadoknadi drugog dijela Foden nakon sjajnog duplog pasa s De Bruyneom postavio konačni rezultat. Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić nisu konkurirali za nastup u sastavu Manchester Cityja.

Golove pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije