Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE U EUROPU?

VIDEO Drama uoči zadnjeg kola u Premier ligi: Chelsea još jednom slavio, pobijedio i Manchester United

Premier League - Brighton & Hove Albion v Chelsea
Toby Melville/REUTERS
16.05.2024.
u 03:00

Manchester United i Newcastle bodovno su se izjednačili na diobi sedmog mjesta, a bit će važno i tko će osvojiti FA kup

U zaostalim susretima 34. kola engleske Premier lige pobjede su ostvarili nogometaši Manchester Uniteda i Chelseaja. Na svom je Old Traffordu Manchester United svladao Newcastle 3-2 te su se time ove dvije momčadi bodovne izjednačile na ljestvici, na sedmom i osmom mjestu. Manchester United je poveo u 31. minuti kada je mrežu Newcastlea pogodio Mainoo.

Početkom drugog dijela Newcastle je izjednačio golom Gordona u 49. minuti, ali kratko su gosti imali remi u džepu. U 57. minuti je Diallo vratio domaćina u vodstvo, dok je sve zaključeno golom Hojlunda u 84. minuti. U 92. je Hall postigao drugi gol za goste i time tek donekle 'uljepšao' poraz Newcastlea.

GOLOVE S DVOBOJA MAN UNITED - NEWCASTLE POGLEDAJTE OVDJE

Chelsea je u gostima pobijedio Brighton 2-1 te se popeo na šesto mjesto ljestvice. U 34. minuti je Palmer načeo domaćina, dok je u 64. lijepu akciju gostiju Nkunku zaključio golom za 2-0.

U 88. minuti je pocrvenio igrač Chelseaja James, a Brighton je igrača više iskoristio za pogodak Wellbecka u 97. minuti. Mogao je domaćin i do boda u samom finišu, ali je Chelsea nekako sačuvao minimalno vodstvo.

GOLOVE S DVOBOJA BRIGHTON - CHELSEA POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije