Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

VIDEO Gvardiol je ponovo zabio! Pogledajte još jedan sjajan gol vatrenog

Premier League - Nottingham Forest v Manchester City
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
28.04.2024.
u 19:00

"Impresivno je kako se hrvatski reprezentativac neprimjetno uklopio u sastav Cityja i kako povećava opcije Cityja otkako je u njemu", rekao je o Jošku Gvardiolu stručni komentator BBC-a, Garth Crooks

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ponovo je zabio za Manchester City. U 32. minuti je na gostovanju kod Nottingham Foresta sjajno reagirao na loptu ubačenu iz kornera. Domaći stoperi i vratar ostali su u potpunosti nemoćni. Gvardiolov pogodatk u 35. kolu engleske Premier lige možete pogledati OVDJE.

Gvardiol je u posljednje vrijeme nanizao seriju golova u dresu "građanina". Jedan gol je zabio u prvom susretu četvrtine finala Lige prvaka protiv Real Madrida. Još jedan postigao je protiv Lutona u engleskom prvenstvu. Oba je zabio na sličan način, iz daljine desnom nogom. 

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Premier League - Nottingham Forest v Manchester City
1/13

Hrvatskog je reprezentativca nakon gola protiv Lutona nahvalio komentator BBC-a Garth Crooks. Tada ga je uvrstio u svoj izbor za idealnu momčad prošloga kola Premier lige i objasnio: "Svoj prvi gol za Manchester City postigao je na Bernabeuu u četvrtfinalu Lige prvaka, a onda četiri dana kasnije zabio i Luton Townu. Oba gola bila su sjajna, s time da je veći značaj imao gol postignut u Madridu. Impresivno je kako se hrvatski reprezentativac neprimjetno uklopio u sastav Cityja i kako povećava opcije Cityja otkako je u njemu."

Gvardiol je u Manchester City stigao prošlog ljeta iz RB Leipziga za golemih 90 milijuna eura i time postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogometa. Premda je igrao na mjestu stopera, Pep Guardiola stavio ga je na mjesto lijevog beka. Nakon perioda prilagodbe, Gvardol je počeo upsivati sjajne igre u obrani i napadu. U 35 nastupa upisao je tri gola i dvije asistencije.

VIDEO Dinamovi igrači sudjelovali na pub kvizu o Dinamu

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:30 28.04.2024.

Bravo Jole, još da dobro zaigraš i u obrani pa će biti nešto od tebe.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:09 29.04.2024.

Bravo Joško. Odličan gol !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije