Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAN TRENUTAK

VIDEO Hrvatska je ostala bez prvog mjesta zbog kontroverzne situacije: 'Besramno i nimalo slučajno'

Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Turkey
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/13
22.11.2023.
u 09:10

Otočka javnost imala je dosta prigovora na suđenje Slovenca Mateja Juga

Hrvatska je na kraju kvalifikacija zauzela drugo mjesto u skupini D pobijedivši Armeniiju u Maksimiru 1:0, dok su u Cardiffu Wales i Turska remizirali 1:1. Međutim, velška javnost uputila je ozbiljne kritike na suđenje slovenskog suca Mateja Juga koji je prema mnogima dosudio kontroverzni penal za Tursku. 

GALERIJA Vatreni su izborili plasman na sedmo Europsko prvenstvo

Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Turkey
1/30

Wales je poveo golom Nice Williamsa koji je u 7. minuti poentirao, da bi izjednačio Yusuf Yazici u 70. minuti iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon navodnog kontakta Daviesa i Yildiza. Mišljenja su vrlo podijeljena, komentator na Sport Klubu u prijenosu uživo je poručio kako je 'ovo besramno i nimalo slučajno'.

- Potpuno sam zbunjen. Za mene, ovo je preslabo za penal. Očito je da je igrač Turske isforsirao prekršaj. Situacije koje je Wales imao za jedanaesterac bile su puno ozbiljnije - rekao je bivši napadač Walesa Robert Earnshaw koji radi kao stručni sukomentator na televiziji.

VEZANI ČLANCI:

- Mi smo trebali dobiti stopostotni penal, jedan od najočitijih u kvalifikacijama, na Brennanu. A na kraju je protiv nas dosuđen jedan od najmekših prekršaja koji ste vidjeli. Ovo je frustrirajuće. A VAR provjera je bila gotova nakon 10 sekundi. Uopće ne mogu shvatiti kako su donijeli ovakve odluke - rekao je nakon susreta izbornik Walesa, Rob Page.

Da je kojim slučajem Wales slavio, Hrvatska bi otišla u drugi jakosni šešir što se tiče ždrijebanja za skupine EP-a. Situaciju možete pogledati OVDJE

 

Komentara 9

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
09:44 22.11.2023.

Drugi i treći pot su otprilike podjednaki po kvaliteti, tako da nije od neke važnosti u koji upadamo. Važnije je da se igra popravi i počneno više zabijati.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
10:00 22.11.2023.

A nije ostala bez prvog mjesta zbog remija i poraza, napose ova dva zadnja listopadska? "Uživam" u traženju krivaca u drugima, a ne u nama samima.

BI
billynik
09:22 22.11.2023.

Pa zar nemaš što pametnije pitati nego koliko će Saveza zaraditi? Jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije