Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE SPLIĆANA

VIDEO Josip Brekalo je službeno novi igrač Hajduka. Pogledajte kako su bijeli predstavili vatrenog

HNK Hajduk
29.01.2024.
u 15:07

Hajduk nije odlučio organizirati press konferenciju kako bi javnosti predstaviti svog novog igrača, kao što je to napravio prije nekoliko dana kada je Ivan Perišić imao druženje s medijima.

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo od danas je službeno igrač splitskog Hajduka. Vijest je objavio Hajduk putem svojih društvenih mreža, odmah nakon obavljenog liječničkog pregleda i potpisa ugovora. Brekalo je na Poljud stigao na posudbu iz Fiorentine do kraja sezone. 

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na Poljudu

1/19

Hajduk će Fiorentini platiti 100.000 eura uz mogućih 100.000 eura bonusa ako osvoji naslov prvaka, ali obzirom na poraz od Rijeke u derbiju, neće to biti baš tako lagana zadaća. 

Hajduk nije odlučio organizirati press konferenciju kako bi javnosti predstaviti svog novog igrača, kao što je to napravio prije nekoliko dana kada je Ivan Perišić imao druženje s medijima

VEZANI ČLANCI:

Razlog nije poznat, ali moguće je da se to dogodilo kako bi se izbjegla pitanja o gnjusnim porukama koje su osvanule po Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 9

NE
Nemanadimak
15:53 29.01.2024.

Dobro pojacanje :) Samo neka im i dalje pojacava tako dobro rezultate :) Komedija pojacavaju se sa Perisicem na stakama Brekalo koji nije igrao mjesecima i taman dok uhvati formu ici ce natrag ili negdje drugdje. Mislim kako ce Rijeka biti prvak samim time sto svi govore kako Rijeka nece biti prvak ali sve je izvjesnije da je Rijeka trneutno jedini klub koji ima dobru upravu, stabilnost i mogu konstantno donositi dobre rezultate.

Avatar Idler
Idler
15:16 29.01.2024.

Predstavili su ga s 1:2 😂

BR
brokenbrain
16:20 29.01.2024.

Kako se piše Dinamo ga je izigrao i on je sada odabrao Hajduk...on najbolje zna šta je ispravno. Bar je prvenstvo napeto i želim da se Osijek priključi i zapapri svima. Gorica,Slaven,Lokomotiva neka budu nagazne mine i super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije