Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ma nevjerojatno

VIDEO Ljubomorni srpski komentator opet je navijao protiv Hrvatske: Kakvi miljenici sreće!

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
18.12.2022.
u 12:24

Komentator iz susjedstva nije se proslavio navijanjem za Maroko...

Susret za treće mjesto i brončanu medalju između Hrvatske i Maroka privukao je veliku pažnju regionalnih medija, a posebno su zanimljivi bili sportski komentatori. Vatreni su slavili golovima Gvardiola i Oršića (2:1), makedonski komentator je slavio pogodak, dok je srpski spiker opet pokazao kako ne voli naše nogometaše. Ovo je bilo zbilja nekorektno od naših susjeda, ali kakva im je medijska scena, nije niti toliko šokantno. 

- Nevjerojatno. Hrvatska je opet miljenik sreće - vikao je Srbin i mislio na veliku priliku marokanskog napadača En-Nesyrija koja nije završila golom. Pri tome ali nije spomenuo čisti penal nedosuđen za Hrvatsku u 73. minuti od strane katarskog suca koji se pokazao nedoraslim. Uostalom, poslušajte kako su golove i utakmicu prenosili televizijski komentatori iz regije...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 6

IV
IvicaOG
19:09 18.12.2022.

Ma koga boli ona stvar za njih

VA
vadis1
12:27 18.12.2022.

Zasto te mora netko voliti ili ti nekoga voliti?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:48 18.12.2022.

Ljubomorni srpski komentator opet je navijao protiv svoje brače po jeziku, krvi i kulturi iz zapadno Balkanske: Kakvi miljenici sreće su oni koji su uspjeli pobjeći u spašenje za Irsku i Njemačku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije