Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SE

VIDEO Modrić je sletio u S. Arabiju. Priredili su mu nevjerojatan doček nakon kojeg je ostao šokiran

Screenshot twitter
09.01.2024.
u 08:20

Kada se Modrić pojavio na vratima aerodroma odmah je u ruke dobio cvijeće. Na tome je zahvalno kimnuo glavom te krenuo prema izlazu. Međutim, Modrića je tek tada doživio pravo iznenađenje

Španjolski velikan Real Madrid sletio je u Rijad, prijestolnicu Saudijske Arabije. U glavnom gradu igra se turnir španjolskog Superkupa i naš Luka Modrić ima priliku osvojiti novi trofej. Najveći klub na svijetu dočekan je kako i priliči, a Saudijci su se posebno potrudili oko Modrića koji je omiljen na Bliskom istoku.

GALERIJA Modrić je kraljevski dočekan u Arabiji

1/6

Kada se Modrić pojavio na vratima aerodroma odmah je u ruke dobio cvijeće. Na tome je zahvalno kimnuo glavom te krenuo prema izlazu. Međutim, Modrića je tek tada doživio pravo iznenađenje. S njegove desne strane postrojeni su nosači pozlaćenih pehara, a jedan Saudijac je Modriću u čast svirao njihovu tamburu. 

VEZANI ČLANCI:

Modrić je bio vidno iznenađen ovakvom dobrodošlicom. Iako su ga po izlasku iz aerodromske zgrade stotine obožavatelja dozivale moleći za selfie ili autogram, samo je produljio prema klupskom busu. Očito Saudijci pripremaju teren za dovođenje Modrića na ljeto kada mu istječe ugovor s madridskim Realom. 

 

 

Komentara 2

AX
Axe
10:35 09.01.2024.

Znači kada je Modrić prošao arapin je prestao svirati "njihovu tamburu", koliko je odsvirao 2 osminke? Volim Modrića, al ne volim kad se pišu nebuloze.

Avatar Castro
Castro
09:57 09.01.2024.

Njihovu tamburu...HAHAH...e bas si tambura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije