Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA UTAKMICA

VIDEO Nevjerojatan preokret: Newcastle izveo čudo i zabio tri gola u zadnjih 13 minuta

FILE PHOTO: Champions League - Group F - Newcastle United v Borussia Dortmund
Lee Smith/REUTERS
30.03.2024.
u 16:31

Ovom pobjedom Newcastle je skočio na osmo mjesto sa 43 boda, jedan više ima sedmi West Ham. Na vrhu su Arsenal i Liverpool sa po 64 boda, jedan manje ima treći Manchester City

U prvoj utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United je velikim preokretom svladao West Ham United sa 4-3 (1-2). Nakon što je Isak (6-11m) na početku utakmice doveo domaće u vodstvo s bijele točke, do kraja prvog poluvremena su Antonio (21) i Kudus (45+9) kreirali preokret da bi Bowen (47) odmah na startu nastavka pogodio za 1-3.

Taj je rezultat vrijedio sve do 15-ak minuta prije kraja kada je Phillips bio neoprezan u svom kaznenom prostoru te skrivio još jedan kazneni udarac za domaće iz kojega je Isak (77-11m) smanjio na 2-3. U samoj završnici je junak Newcastlea postao Barnes (83, 90) koji je s dva gola donio konačni preokret.

Ovom pobjedom Newcastle je skočio na osmo mjesto sa 43 boda, jedan više ima sedmi West Ham. Na vrhu su Arsenal i Liverpool sa po 64 boda, jedan manje ima treći Manchester City.

>>> GOLOVE S DVOBOJA POGLEDAJTE OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije