Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENE SCENE

VIDEO Pogledajte kako je izgledala najluđa HNL utakmica sezone uz dosuđena četiri kaznena udarca

Gorica i Rijeka sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.02.2024.
u 19:34

Glavni sudac Duje Strukan imao je pune ruke posla, a utakmica je trajala preko dva sata

U posljednjem ogledu 22. kola HNL-a nogometaši Rijeke su na natopljenom travnjaku stadiona u Velikoj Gorici svladali domaćina Goricu s 2-0 (0-0). Rijeka se time vratila na vrh ljestvice te ima dva boda više od drugoplasiranog Hajduka. Gorici je u nastavku sezone ovo bila četvrta utakmica te četvrti poraz. Nalazi se na šestom mjestu ljestvice.

GALERIJA Gorica i Rijeka odigrali najluđu utakmicu sezone

Gorica i Rijeka sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Kiša je potpuno natopila travnjak u Velikoj Gorici te učinila posve neregularnim uvjete za igru. Dvoboj su obilježila čak četiri jedanaesterca od čega su tri dosuđena za Rijeku. Oba pogotka za goste dao je Jorge Obregon s bijele točke, u 66. i 75. minuti.

VEZANI ČLANCI:

Glavni sudac Duje Strukan imao je pune ruke posla, a utakmica je trajala preko dva sata, lude situacije možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije