Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN DERBI

VIDEO Prava ragbijaška fešta: Lavovi treći put u nizu porazili Nadu u Zagrebu

Foto: Berislav Rožman
1/5
09.10.2022.
u 13:46

Igrači Zagreba su sa svojim glasnim navijačima i pjesmom "Za dobra stara vremena" proslavili pobjedu protiv vječnih rivala, a cijelu utakmicu možete pogledati ispod teksta

U pravoj ragbijaškoj fešti na Rudešu i sjajnom derbiju, ragbijaši Zagreba u okršaju su 3. prvenstvenog kola pobijedili Nadu 20-19 (14-7).

Domaćini su u prvom poluvremenu stekli lijepu prednost polaganjima Jaska i Vukovca, uz dva Vraneševićeva pretvaranja, a Nada je smanjila vodstvo zgoditkom Perića i pretvaranjem Vlajčevića.

U drugom poluvremenu Vranešević je povećao prednost Zagreba na 17-7, a onda Nada pritišće sa dva zgoditka Vlajčevića i Hrgića te jednim pretvaranjem Vlajčevića dolazi u vodstvo 19:17, ali je pobjedu Zagrebu donio Niko Vranešević s pogotkom iz kaznenog udarca sa 44 metra udaljenosti. Lopta se odbila od prečke pa ipak među rašlje za konačni rezultat 20:19 za Zagreb! Ovakav završetak navijači mogu samo poželjeti.

Igrači Zagreba su sa svojim glasnim navijačima i pjesmom "Za dobra stara vremena" proslavili pobjedu protiv vječnih rivala. Cijelu utakmicu možete pogledati ispod teksta.

Ključne riječi

Komentara 1

TV
tvrdoglavi
20:50 09.10.2022.

Hehe, to dečki, svaka čast! Hoćemo još! BAB ŠIK!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije