Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

VIDEO Splitskom rivom orile se Dinamove pjesme. Navijači i prolaznici u šoku

Gradska svakodnevica na splitskoj Rivi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
30.03.2024.
u 12:51

Pred 14 godina su na katedrali Svetog Duje objesili veliku Dinamovu zastavu. Prije dvije godine su zasuli splitsu rivu plavim dimnim bombama. Dakako, puštanje pjesama je puno duhvitija ideja

U Splitu građani uživaju u sunčanom jutru uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa između vječnih rivala Dinama i Hajduka. Ipak, na splitskoj rivi doživjeli su veliko iznenađenje. U srcu obalnog grada zatečeni su Torcida, ostali navijači splitkog kluba, a zasigurno i brojni prolaznici.

Centrom grada orile su se navijačke pjesme zagrebačkog kluba. Dakako, rijetkima je bilo jasno o čemu je riječ, a zasigurno nisu niti očekivali da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Prema pisanju 24 sata, riječ je o tajnoj akciji Bad Blue Boysa, dostojnoj važnog derbija koji će se večeras odigrati. Snimku možete pogledati OVDJE.

VIDEO Gužva na Maksimiru: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk

Navijači domaćeg kluba željeli su što prije zaustaviti pjesme no pomoći nije bilo. Dinamova himna orila se gradom više od pola sata. Nije ovo prva "podvala" zagrebačke navijačke skupine prilikom gostovanja u Splitu. Pred 14 godina su na katedrali Svetog Duje objesili veliku Dinamovu zastavu.

VEZANI ČLANCI:

Prije dvije godine su zasuli splitsku rivu plavim dimnim bombama. Dakako, puštanje pjesama je puno duhvitija ideja. Međutim, niti Torcida nije ostala dužna. Tako su 2021. godine na Trgu bana Josipa Jelačića izvjesili Hajdukovu zastavu.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru pobijedio PAOK! (2:0)

Gradska svakodnevica na splitskoj Rivi
1/105

Komentara 14

DU
Deleted user
13:29 30.03.2024.

inteligento podbadanje je super stvar, torcida i bbb nastavite tim smjerom, ukljucite i armadu, divljastvo i tuce su stvar proslosti

SP
Split71
13:10 30.03.2024.

Pa šta?!?!ja sam 89' na trgu spava ka navijač hajduka i još su me pitali da idem kod njih doma spavati. Jesu vam mozak isprali raznorazni partinzanciči

LL
lijepa_li si
14:01 30.03.2024.

čuj tajna akcija? šteli bi neki stvorit ili izazvat izvanredno stanje. hrvati će slavit kako god utakmica završi, a ostali nek sajmuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije