Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO SOPIĆ
Povratak na članak

VIDEO 'U Hrvatskoj je najvažnije imati džoker zovi. Dobit ćete ekskluzivu o tome kako sam doveo Pjacu'

– Rijeka nema kompleks od Dinama. On imaju najveću širinu i proračun, možda je negativan niz predugačak, ali nije ni čudo da Rijeka nije mogla parirati Dinamu. Neke stvari su se promijenile, ako želimo biti prvi, trebamo dobiti Dinamo na Rujevici i tu ne vidim nikakav problem.

Komentari 3

ME
MenKa
11:19 23.04.2024.

Bravo Sopiću, samo naprijed bez obzira na torpeda!

VL
Avatar Castro
Castro
11:58 23.04.2024.

Dobit cete po tamburi u sred Rijeke i to je onda to. Ti se onda pocesljaj rucnikom i smrkni se tako da izgledas opasno jer to jedino zelis...Ne znam koji je smisao trenera biti stalno smrknut, ljut, mrskota na sve oko sebe. Fali ti seminar lijepog ponasanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.