DOLAZI I BALE?

Ancelotti će forsirati 'božićno drvce', Modrić se dobro prilagodio

'Real Madrid's coach Carlo Ancelotti (R) speaks with Kaka beside Cristiano Ronaldo (L) as they attend a training session at Valdebebas training grounds, outside Madrid July 15, 2013. REUTERS/Juan Med
Reuters/PIXSELL
25.07.2013.
u 14:39

Ancelotti je u susretu s Lyonom koristio Cristiana Ronalda kao najisturenijeg igrača što nije najbolje izgledalo.

Carlo Ancelotti i u Realu će nastaviti igrati formaciji 4-3-2-1 što je sistem kojeg je usavršio u Milanu, a kasnije koristio u Chelseaju i PSG-u.

Vidjelo se to u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Lyona koja je završila 2:2. Ancelotti je u tom susretu koristio Cristiana Ronalda kao najisturenijeg igrača što nije najbolje izgledalo.

Španjolski mediji napominju da je Luka Modrić vrlo dobro odgovorio na sve taktičke zahtjeve novog trenera. Također, Marca piše da će za Garetha Balea (navodno je dogovorio uvjete s Realom) biti rezervirano mjesto na lijevoj ili desnoj strani zbog čega je Ancelotti pokušao s Ronaldom kao špicom.

>> Remi Reala i Lyona, Modrić ušao u drugom dijelu i uzdrmao gredu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije