'OVO JE LJEPOTICA'

Bandić otvorio Dinamov hotel podno južne tribine Maksimira

dinamo, hotel (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
21.10.2013.
u 13:42

U novoizgrađenom hotelu igrači će moći boraviti svakodnevno, a izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je istaknuo kako je to napravljeno po uzoru na najveće svjetske nogometne klubove.

Dinamo je u ponedjeljak podno južne tribine maksimirskog stadiona otvorio svoj hotel. U novoizgrađenom hotelu igrači će moći boraviti svakodnevno, a izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je istaknuo kako je to napravljeno po uzoru na najveće svjetske nogometne klubove.

– Ovo više nije ruglo nego ljepotica kojoj samo nedostaje da ima četiri natkrivene tribine. Igrači imaju uvjete iste kao i oni u Bayernu - rekao je Mamić na otvaranju hotela.

Hotel je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a uz mnoge uglednike na otvaranju je bila i cijela momčad Dinama.

>>Pogledajte kako izgleda Dinamov hotel: Za plave sve što požele

>> Mamić poručio da mora na dvije operacije pa izvrijeđao novinara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije