Remizirali s PSG-om

Barcelona prošla u polufinale i srušila rekord Lige prvaka

'Barcelona's Lionel Messi celebrates a goal against Zaragoza during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, November 17, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - T
Reuters/Pixsell
10.04.2013.
u 20:10

U polufinale su se plasirala dva njemačka (Bayern i Borussija) i dva španjolska kluba (Real i Barcelona)

Nogometaši Barcelone odigrali su 1:1 protiv PSG-a i prošli u polufinale Lige prvaka zbog toga što su postigli jedan gol više u gostima.

Prva utakmica završila je 2:2, a Parižani su danas odigrali odličnu utakmicu. U prvom dijelu bili su konkretnija momčad, imali su izraženije prilike, ali se na odmor otišlo s rezultatom 0:0. Vidjelo se tada da Barceloni silno nedostaje Messi, koji je utakmicu započeo na klupi jer je bio nedovoljno oporavljen.

U nastavku je počelo slično kao i u prvom dijelu, a PSG je pogotkom Pastorea u 50. minuti poveo 1:0. Koliko je situacija tada bila ozbiljna govori i činjenica da je u igru morao i Lionel Messi. Tada je Barcelona zaigrala puno bolje, a Pedro je u 71. minuti izjednačio i donio Kataloncima prolaz.

Barcelona je tako postala prva momčad u povijesti koja je šest godina u nizu igrala u polufinalu Lige prvaka ili Kupa prvaka

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije