JER JE OŠTETIO PSG

Bijesni Leonardo nakon utakmice u tunelu nasrnuo na suca

Leonardo
Screenshot Youtube
06.05.2013.
u 12:59

Zbog crvenog kartona Thiagu Silvi prvo je u obračun krenuo Ibrahimović, a onda i sportski direktor PSG-a Leonardo

Paris Saint Germain remizirao je s Valenciennesom (1:1) u nedjeljnom prvenstvenom susretu, no osvajanje samo jednog boda neće predstaviti veliki problem momčadi Carla Ancelottija u osvajanju naslova. Parižani imaju sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim Marseilleom i lagano koračaju prema tituli...

Unatoč tome, u PSG-u su bili ljutiti na sudački kriterij na utakmici s Valenciennesom kada im je u 43. minuti isključen Thiago Silva zbog rasprave sa sucem, dok su gubili 0:1. Prvo je žuti karton zaradio Zlatan Ibrahimović koji je u verbalni obračun krenuo nakon završetka utakmice, a istjerati pravdu pokušao je i sportski direktor Leonardo. U tunelu je ramenom nasrnuo na suca pokušavši ga isprovocirati, no sukob su spriječili djelatnici klubova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije