Odgovor Splićana

Brbić poručio: Mamić može na hitnu i bez Hajduka!

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto. Ministar Zeljko Jovanovic i predsjednik Hajduka Marin Brbic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL'
01.07.2013.
u 17:07

– Neka se on bavi svojim poslom i gleda u svoje dvorište. Što on ima komentirati Hajduk!?

Na Mamićeve prozivke da Hajduk vode fantomske udruge, a ne dioničari, da je Oremušev odlazak za manje od milijun eura odštete “pravi posao”, reagirao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić:

– Neka se ne dira u Hajduk, neka se bavi svojim dvorištem. Očito Hajduk ima nešto što mu jako nedostaje, nešto što ga jako boli pa nas stalno spominje. Možda je to Torcida, naš odnos s njima, on bi vjerojatno dao sve milijune za takav odnos. Neka nas već jednom ostavi na miru – rekao je Brbić za Večernji list te dodao:

– Može on završiti na hitnoj i bez Hajduka!

>>Mamić: Pretvorili ste mi život u pakao, možda imam karcinom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije