Opet šest sudaca

Burilo će suditi finale Hajduka i Lokomotive

'27.11.2012., Sveti Ivan Zelina - Cetvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, NK Zelina - HNK Hajduk. Andrej Burilo. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
06.05.2013.
u 16:28

Pravdu će dijeliti osječka postava. Prvi sudac je Andrej Burilo, a pomagat će mu Dalibor Conjar i Hrvoje Baršić.

Određeni su suci za prvu utakmicu finala Kupa između Hajduka i Lokomotive koja se u srijedu igra na Poljudu.

Pravdu će dijeliti osječka postava. Prvi sudac je Andrej Burilo, a pomagat će mu Dalibor Conjar i Hrvoje Baršić. Četvrti sudac bit će Tihomir Pejin.

Opet šest sudaca

U dogovoru s Komisijom nogometnih sudaca HNS-a, za prvu finalnu utakmicu određeni su i dodatni pomoćni suci koji će pomagati sucu utakmice s pozicija iza gol crta: taj posao obaviti će Domagoj Ljubičić i Danijel Trampus.

Kontrolor suđenja bit će Ivan Blažek iz Koprivnice dok će kontrolu kompletne organizacije utakmice obaviti delegat Darko Matošić iz Peteranca.

Osvajač Kupa će, osim što će podignuti trofej Rabuzinovo sunce, izboriti plasman u drugo pretkolo Europske lige.

>> Hajduk luta: Rasprodaju igrače e-mailom, menadžeri dobili cjenik?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije