psg - dinamo 4:0

Čačić: Nismo potučeni do nogu, Stanić: Ovo je improvizacija

PSG Dinamo (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
06.11.2012.
u 23:00

Trener Dinama nakon susreta koji je izgubio s 0:4 tvrdio je kako je protiv PSG-a njegova momčad bila - hrabra.

- Kad se vidi rezultat, loše je. No, imali smo svojih dobrih minuta. Domaćin je svaku našu grešku iskoristio. Momčad je bila hrabra, željeli smo se oduprijeti, no nije išlo - kazao je Čačić te dodao:

- Nedostajao nam je zadnji pas, teško smo zadržavali loptu. Nismo potučeni do nogu, već moramo shvatiti da je ispred nas bila puno bolja i iskusnija momčad - dodao je Čačić.

Domagoj Vida je dodao:

- Čestitam suigračima na prvih 60. minuta koje nisu bile toliko loše. Idemo dalje raditi, trenirati. U prvom poluvremenu smo dobro čuvali loptu, no u drugom smo skroz bili nemoćni. Nadam se da će biti bolje protiv Dinamo Kijeva - rekao je Domagoj Vida.

Joško Jeličić je ovako komentirao Čačićeve poteze.

- Trener Čačić često radi rošade, a to je teško za igrače. I bolje momčadi teško se prilagođavaju na česte promjene sustava, a kako ne bi Dinamo. Veliko je pitanje ima li Čačić više autoriteta, sumnjam da ga igrači nakon ovoga mogu pratiti - rekao je Joško Jeličić.

Kritizirao je trenera plavih i Mario Stanić:

- Previše je tu imoprovizacije. Ne razumijem zašto je izvadio Šimunića. Nadam se da je bio ozlijeđen. Uz dužno poštovanje gospodinu Čačiću, nisam razumio tu izmjenu. U Hrvatskoj Dinamo nema pravog protivnika, pa zatio nema potrebnog ritma za Ligu prvaka. Iskreno, PSG me nije oduševio - rekao je Mario Stanić.

>>Sve za deset! Gol-razlika već 0:10, izgubili deset zaredom

Ključne riječi

Komentara 60

DU
Deleted user
23:07 06.11.2012.

"Domaćin je svaku našu grešku iskoristio." Jel je on gledao istui tekmu? Dinamo je imao jos najmanje 8 gresaka i nisu PSG ih iskoristili. Meni vise brine sto Dinamo nije uspeo da iskoristi barem jednu od PSGni gresaka. U nogometu se glavno zabija kad protivnici rade greske. Jer ako ne rade greske onda je tesko zabiti. Cacic se pravi glup.

VE
Vexans
23:10 06.11.2012.

" Porka mižerija " ,kako pjeva Oliver.Gradska vlast Zagreba morala bi sudski tražiti od uprave tzv. kluba "dinamo" odštetu za uništavanje ugleda grada Zagreba a rodjatskoj kliki zabraniti ulaz u Maksimir.Ta "uprava" je fakat kontaminacija.

OB
-obrisani-
08:53 08.11.2012.

Kod nas je sve manje vise improvizacija a ne samo igra Dinama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije