Kući putuju 2000 km

Cagliari domaćin u Trstu, prvi dolazi Kovačićev Inter!

Mateo Kovačić
05.04.2013.
u 22:16

Klub nije uspio riješiti probleme s novi stadionom Is Arenas, zbog kojih je ove sezone nekoliko utakmica igrao bez navijača

Cagliari će posljednje četiri domaćinske utakmice prve talijanske lige igrati u 2000 kilometara udaljenom Trstu, a prvi će gostovati Kovačićev Inter, i to 14. travnja. Klub nije uspio riješiti probleme s novi stadionom Is Arenas, zbog kojih je ove sezone nekoliko utakmica igrao bez navijača. Cagliari je osigurao ostanak u ligi s obzirom na to da osam kola prije kraja ima 12 bodova više od 18. Siene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije