Odlazak legende

Casillas: Nakon SP-a u Brazilu ću mjesto prepustiti mlađima

Iker Casillas
PA/Pixsell
14.06.2013.
u 16:41

– Trenutačno su mi na pameti samo Svjetsko prvenstvo i Real Madrid, s kojim mi ugovor istječe 2017. godine

Odlaskom Josea Mourinha iz Reala Ikeru Casillasu sigurno je pao kamen sa srca, vjerojatno će ponovno postati prvi vratar madridskog kluba. No, sad ga očekuju reprezentativne obveze, sa Španjolskom će igrati na Kupu konfederacija, a uoči tog natjecanja najavio je da će se uskoro povući iz reprezentacije.

– Nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu nas će nekoliko otići i osloboditi mjesto mlađim igračima. Igrat ću dok mi glava to bude dopuštala. Trenutačno su mi na pameti samo Svjetsko prvenstvo i Real Madrid, s kojim mi ugovor istječe 2017. godine – rekao je Casillas.

Casillas je imao uspješnu reprezentativnu karijeru, a upravo je na krilima njegovih odličnih obrana Španjolska dvaput bila europski, a jednom i svjetski prvak.

>>Iker branio nakon pet mjeseci sjedenja na klupi i briljirao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije