POSLJEDNJI TRENING

Dinamovci isprobali Park prinčeva, Halilović nije bio impresioniran

Dinamo Park prinčeva trening (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
05.11.2012.
u 22:48

Iako mu je tek 16 i već je 'isprobao' Park prinčeva, Dinamov dragulj hladnokrvno je i neometano odradio trening

Dinamovci su kročili na Park prinčeva i odradili posljednji trening uoči četvrtog kola Lige prvaka protiv PSG-a. Kod favorita za prvo mjesto skupine teško da plavi mogu išta dobiti, no neki će se barem vratiti s lijepom uspomenom igranja na slavnom stadionu. Pogotovo će to imponirati Alenu Haliloviću koji je u Parizu s momčadi i vjerojatno se nada da će dobiti više od 200tinjak sekundi koliko mu je Čačić dao u okršaju s Francuzima na Maksimiru.

Dinamov 16-godišnjak nije djelovao pretjerano impresionirano mjestom otkud je stigla bronca sa SP-a 1998., slušao je pozorno trenerove upute i izvršavao ih. Dečki su odradili lagani trening i vratili se u hotel čekati utakmicu.

>> Ancelotii: Dinamo nije zalutao u Ligu prvaka

>> L\'Equipe najavio utakmicu: Srpska (!?) momčad dolazi sa 18 igrača

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Svećenik
Svećenik
06:54 06.11.2012.

Nisu impresionirani. Nisu jedini. Ni Francuzi večeras neće biti. Pa su egal.,

SE
sestrićna
10:50 06.11.2012.

naši igrači kad vide normalan stadion su impresionirani..a još kad vide koliko se ovi kreću bez lopte onda su još biše impresionirani..a tek ako ne prime više od 2 gola ...mislim da je najveći problem našeg nogometa izuzetno loši treneri..poslije ivića nemamo nikoga..trener mora biti vođa drzak pun samopouzdanja ponosa itd a ne šmokljan koji to prenosi i na igrače..

BO
bomba
06:27 06.11.2012.

Što reći na ovo? Pročitao sam tekst i ne znam što sam pročitao ikoju sam informaciju dobio. Ovo sve sam i ja mogao napisati da me je netko upitao a da nisam kućni prag prešao. Pokušaj da naslov bude senzacijaa poprati je tekt koji je čista bljuvotina. I za ovakvo što se prima plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije