Neobična situacija

Francuski Brest mogao bi pasti u drugu ligu zbog - puževa!?

puževi
Jan Woitas/Pixsell
16.12.2012.
u 16:55

Lokalna organizacija za zaštitu životne sredine podnijela je žalbu administrativnom sudu protiv izgadnje centra

Francuski prvoligaš Brest dobio je od nogometnog saveza Francuske uvjet da mora izgraditi novi teren za treniranje ukoliko želi ostati u prvoj ligi. Čelnici Bresta taj su uvjet shvatili ozbiljno i krenuli u potragu za idealnom lokacijom. Nakon višemjesečnog traženja pronađena je lokacija, dobili su i građevinsku dozvolu, ali su se suočili s novim problemom.

Lokalna organizacija za zaštitu životne sredine podnijela je žalbu administrativnom sudu protiv izgadnje centra, jer se na toj lokaciji nalazi zaštićena vrsta puževa, pišu francuski mediji. Brest je tako morao odustati od gradnje i morat će potražiti novo rješenje, ali će se morati požuriti jer ako do kraja sezone 2013./2014. ne ispune uvjet, bit će izbačeni u drugu ligu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije