Bernard lacombe

Francuzi opet udaraju po Lovrenu: 'Ponekad izgleda kao amater'

Lovren United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
24.10.2013.
u 13:38

- Igrao sam protiv Skoblara i mnogih drugih igrača iz Jugoslavije i svi su imali sjajnu tehniku, snagu i koncentraciju

Dejan Lovren često je bio na meti kritika francuskih medija i stručnjaka pa je, između ostalog, i zbog toga otišao iz Lyona. Odlazak u Southampton ga je preporodio, igra u životnoj formi, a otočki mediji puni su hvale za njega.

No, Francuzi i dalje ne pričaju pohvalno o njemu. Bernard Lacombe, bivši igrač trener Lyona kritizirao je hrvatskog braniča.

- Učinio mi se kao zanimljiv igrač kad sam vidio da igra po desnoj strani. Međutim, ponekad mi izgleda poput amatera na travnjaku. Nedostaje mu koncentracije. Jako je dobar u igri glavom i ima odličan udarac za braniča. Mislio sam da će se brže razvijati u Lyonu - rekao je Lacombe i dodao:

- Jugoslavenski sam nogomet poznavao još iz vremena kada je to bila jedna država. Te sam igrače uvijek uspoređivao s Brazilcima. Igrao sam protiv Skoblara i mnogih drugih igrača iz Jugoslavije i svi su imali sjajnu tehniku, snagu i koncentraciju. Bili su uistinu posebni.

>>Legende složne: Lovren je stoper svjetske klase

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije