PROBLEMI S TETIVOM

Ivica Olić otkazao dolazak u reprezentaciju!

Ivica Olić (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
08.10.2012.
u 13:11

Već dva mjeseca Ola ima problema s tetivom desne noge pa će ovu reprezentativnu akciju preskočiti i ići na terapije

Ivica Olić otkazao je dolazak u reprezentaciju za utakmice s Makedonijom i Walesom! Ima problem s tetivom desne noge koja ga već dva mjeseca boli pa je odlučio sačuvati se iz preventivnih razloga.

- U dogovoru s klubom i Savezom odlučili smo da je bolje da ostanem u Njemačkoj i odmorim se nekoliko dana. Ići ću na terapiju u Berlin kod bivšeg fizioterapeuta reprezentacije Thomasa Senewalda - rekao je Olić.

>> Rakitić: Želim natrag u prvu momčad, nisam došao sudjelovati

Ključne riječi

Komentara 5

SE
sestrićna
14:23 08.10.2012.

pametan ola..skužio da se gura u repku one kojima treba nabijati cijenu i dobro na njima zaraditi..

Avatar Podanak
Podanak
16:31 08.10.2012.

Pored Mandžukića, Jelavića i Eduarda teško bi dobio priliku. Ako mu treba vremena za oporavak, pametno je odlučio. Je li to i njegov oproštaj od reprezentacije? Moguće, no nikad se ne zna - možda opet proigra, netko se ozlijedi...

SE
sestrićna
16:36 08.10.2012.

ola ne treba prodaju pa boje da ostane doma..ovi koji trebaju ti igraju:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije