Komentar ždrijeba

Iz Lyona o Rijeci: Hrvatske momčadi su uvijek zeznute

Stuttgart Rijeka (1)
Marko Prpić/Pixsell
30.08.2013.
u 15:30

- Što se nas tiče, mi imamo mladu momčad kojoj nedostaje iskustva, ali vjerujemo da možemo proći skupinu

Savjetnik predsjednika Lyona Bernard Lacombe komentirao je skupinu Europske lige u kojoj se njegov klub nalazi zajedno s Betisom, Vitorijom i Rijekom.

- Skupina je komplicirana. Sad znamo sve o španjolskoj ligi nakon što smo ispali od Sociedada. Gledali smo Betisovu utakmicu protiv Reala, vidjelo se da su dobra momčad iako se trenutačno malo muče - rekao je Lacombe i osvrnuo se na Rijeku:

- Neće biti lagano, hrvatske momčadi su uvijek zeznute, tehnički su jake. Što se nas tiče, mi imamo mladu momčad kojoj nedostaje iskustva, ali vjerujemo da možemo proći skupinu.

>>Mamić: Moramo prezimiti u Europi! Mišković: Nema predaje!

>>Dinamu PSV, Černomorec i Ludogorec, Rijeci Lyon, Betis...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije