Marc Wilmots

Izbornik Belgije: Domoljublje je na vašoj strani

'Belgium\'s soccer team coach Marc Wilmots (C) poses with models wearing the new team jerseys during a news conference in Brussels August 9, 2012. Belgium will play a friendly soccer match against Net
'FRANCOIS LENOIR'
10.09.2012.
u 14:07

Izbornik belgijske reprezentacije Marc Wilmots odgovarao je danas na konferenciji za novinare na pitanja novinara Večernjeg lista.

Upitan smatra li da je Hrvatska protiv Makedonije pokazala dobru igra i smatra li da su hrvatski igrači u dobroj formi, Wilmots je odgovorio:

– Kad vidim igrače koje imate i domoljublje koje ti igrači pokazuju i kad znam kakve smo poteškoće mi Belgijanci imali prije protiv Hrvatske, mogu samo zaključiti da su Hrvati dobra momčad u dobroj formi.

Komentara 6

BU
Bubra
14:15 10.09.2012.

e moj Wilmotsu nisi ti jos upoznao naseg najveceg domoljuba Eu Janeza . E onda bi ti vidio sta znaci biti domoljub :))

PN
premda_nije
14:28 10.09.2012.

10.09.2012. u 14:15h Bubra je napisao/la: e moj Wilmotsu nisi ti jos upoznao naseg najveceg domoljuba Eu Janeza . E onda bi ti vidio sta znaci biti domoljub :)) ----- :D :D :D

DO
dobravečerhr
15:14 10.09.2012.

E moj g.Marc Wilmots, to što vi u Belgiji nazivate "domoljublje" u našim medijima se naziva "nacionalizam"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije