preokretom

Jelavić i Džeko s klupe gledali pobjedu Cityja nad Evertonom

Sergio Aguero
PA/Pixsell
05.10.2013.
u 16:11

Iako je Everton poveo pogotkom Lukakua, City je uspio uvjerljivo preokrenuti susret

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su na Etihadu Everton 3:1 u sedmom kolu engleskog prvenstva.

Poveli su gosti u 16. minuti preko Lukakua, a već minutu kasnije Negredo je na asistenciju Tourea izjednačio. U 45. minuti za 2:1 zabio je Aguero na dodavanje Silve, a kad u 69. minuti Maradonin zet nije dobro pucao s bijele točke da lopta uđe u mrežu pomogao je vratar Evertona Howard.

Nikica Jelavić odgledao je Evertonovu utakmicu s klupe, baš kao i Manchesterov Edin Džeko.

City je ovom pobjedom skočio na treće mjesto, s dva boda manje od drugoplasiranog Arsenala koji ima utakmicu manje.

Liverpool je također s 3:1 pobijedio Crystal Palace na Anfieldu. Pogotke su zabili Suarez, Sturridge te Gerrard iz penala i to sve u prvom poluvremenu. Za goste je zabio Gayle u 76. minuti.

Newcastle je u gostima pobijedio Cardiff 2:2, Fulham je kod kuće pobijedio Stoke 1:0, a Hull i Aston Villa odigrali su bez pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije