KLJUČNI IGRAČI

Koga bi sve Niko Kovač trebao obići prije prvog okupljanja

Luka Modrić, Darijo Srna
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
19.10.2013.
u 12:30

Od svih kockastih, bivših suigrača, Kovač je najbolji prijatelj s Joeom. S njim se ovih dana jamačno već našao. I dobio sve insajderske informacije.

Darijo Srna - Kapetane, govori!    
Kovačev \"Kovač\", ono što je sam Niko bio Kranjčaru i Biliću, produžena izbornikova ruka, jest Srna. I prvi novom šefu otvoreno mora reći što ne štima u momčadi.

Vedran Ćorluka - Jesi li spreman?
Mnogo je treninga propustio zbog bolnih tetiva iako na terenu rijetko zakaže. U porazu od Belgije bio je i kapetan, utjecajan je u svlačionici...

Luka Modrić- Više pucaj
Najvažniji igrač ostaje bez učinka jer obavlja previše posla. Niko će tražiti da više sudjeluje u završnici te da mu prepriča sastanak igrača koji je inicirao nakon Škotske.

Eduardo da Silva - U kakvom si stanju?
Niko se mora uvjeriti u njegovo tjelesno stanje jer ne igra mnogo u Šahtaru, ali i koliko je psihički čvrst s obzirom na spor s Mamićem i status koji je imao kod Štimca.

Mario Mandžukić - Daj više Bayerna
Naš najbolji igrač igra bolje u Bayernu nego u reprezentaciji i izbornik mora dokučiti zašto. Postigao je samo tri od 12 kvalifikacijskih golova.

Ivan Rakitić - Daj malo Seville

Štimac ga je uglavnom kritizirao i nikad ga nije, kao ni ostale, posjetio. Kovač mora ispitati koliko mu smeta što igra na krilu i kako može dati ono što daje Sevilli.

Josip Šimunić - Prijatelju, što ima...
Od svih kockastih, bivših suigrača, Kovač je najbolji prijatelj s Joeom. S njim se ovih dana jamačno već našao. I dobio sve insajderske informacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije