Popustio

Luka Modrić vratio se u London i trenira u kampu Spursa!

Luka Modrić (1)
AFP
24.07.2012.
u 08:22

Za prekid njegova bojkota možda je zaslužan i navodni sastanak s predstavnicima Reala.

Ako je sastanak između Modrića i njegovih agenata s predstavnicima madridskoga Reala održan u ponedjeljak, kako je Daily Telegraph tvrdio da hoće, zaključci s tog sastanka nameću se sami, jer Luka Modrić, tvrdi As, vratio se u London i počeo trenirati u klupskom kampu u Chigwellu!

Tim potezom, dodaje As, u kraljevskom su klubu sretni jer je njegovo ponašanje štetilo pregovorima s Tottenhamom. Povratak Modrića među Spurse potvrdio je i sam klub na klupskoj stranici kratkim priopćenjem.

"Tottenham može potvrditi da se Luka Modrić vratio danas (ponedjeljak) u trening kamp-kluba. Stručni stožer odredit će raspored njegovih priprema u predsezoni", piše u priopćenju.

Iz kluba nisu otkrili hoće li se hrvatski nogometaš na kraju ipak priključiti momčadi i na njezinoj turneji po SAD-u. Jer, Spursi su bijesni što je Modrić svojim bojkotom zasjenio njihovu turneju po SAD-u na kojoj su promovirali novi, bogati ugovor s proizvođačem opreme Under Armour. Levy našem igraču sprema novu kaznu, ali je prepustio menadžeru Andre Villas-Boasu da odluči kolika će ta kazna biti.

– Mi znamo da ovakve vrste pobuna kod igrača nisu ništa novo, ali klub se mora zaštititi, moramo zadržati svoje vrijednosti i prava. Nažalost, prvi put je i Luka poduzeo takve mjere iako smo bili pošteni prema njemu i rekli da ćemo saslušati ponude, što baš i nije uobičajeno. Trenutačno se nalazi pod disciplinskim postupkom, a šef kluba misli da njegovo ponašanje nije dostojno jednoga profesionalca. Dosad se nije tako ponašao, ne znam tko ga savjetuje – kaže Villas-Boas.

U Madridu se nadaju da će ovaj znak dobre volje Luke Modrića omekšati i predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, pa možda dva kluba na kraju ipak pronađu zajednički jezik i nađu se negdje na pola cijene između Tottenhamovih traženih 45 milijuna eura i Realovih ponuđenih 35 milijuna eura.

A tko zna, možda je Modriću samo dojadilo plaćati sve one silne kazne koje mu je klub nametnuo...

Da se nazire konačan rasplet sapunice, svjedoči i potez madridskoga Reala koji se jučer zahvalio brazilskom ofenzivnom veznjaku Kaki. Na sastanku s trenerom Joseom Mourinhom i klupskim dužnosnikom Sanchezom, Brazilcu je poručeno da nema mjesta na Santiago Bernabeuu i neka potraži novi klub. Ali, po mogućnosti u Brazilu, jer ga baš nisu voljni pustiti u Milan s obzirom na to da je talijanski doprvak poručio da nema novca. Barem ne 25 milijuna koliko za Kaku traži Real.

Komentara 29

Avatar Nikad robom
Nikad robom
09:00 24.07.2012.

modrič se ponaša upravo onako kako i izgleda - GLUPO

IM
Impress
08:31 24.07.2012.

Sto god ispalo od njegovog transfera, to je jako neodgovorno ponasanje, covjek ne postuje ugovor koji je sam potpisao, odnosi se prema klubu kao prema nekoj prciji, dok god ga ne kupi netko drugi, on dobro zna da je igrac Tottenhama. Osobno, tako neposlusnog igraca ne bih preporucio niti jednom klubu!

BL
blabla
09:44 24.07.2012.

Pa šta ima veze što bojkotira treninge ,turneju usa Levyu je bolesna žena pa je ljut i baš mu je nezgodno. Pa svijet je demokracija, Luka može kako god hoće a ne da se brine kako je predsjedniku kluba ili bilo kome drugome. A uredu je da Levi traži 45 milona eur a to što je on platio puno više igrača nego što je vrijedio to je njegov problem i sada bi to htio namiriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije