Kraj trakavice?

As: Milimetri dijele Luku od Reala, Marca: Real se hladi od Modrića

Modrić As
Screenshot
28.07.2012.
u 12:28

Mourinho je, navodno, već zatražio od Modrića da se spremi za put u Los Angeles kako bi se pridružio ostatku momčadi Reala

Luku Modrića od madridskoga Reala dijeli samo jedan korak! Tu vijest donosi španjolski dnevni list As, navodeći kako su se pregovori između kraljevskoga kluba i Tottenhama oko hrvatskog nogometaša intenzivirali u posljednja 24 sata.

Mourinho je, navodno, već zatražio od Modrića da se spremi za put u Los Angeles kako bi se pridružio ostatku momčadi Reala koja tamo putuje ove subote, no kad je upitan za komentar o Modriću, portugalski je strateg u svom stilu odgovorio:

- Ne komentiram igrače drugih klubova...

Ipak, pregovori se primiču kraju pa je Real već jučer bio spreman objaviti službeni prijelaz Luke Modrića, ali sve je opet zapelo na financijskim detaljima. Naime, posljednja ponuda koju su čelnici kraljevskoga kluba poslali Tottenhamu glasi 30 milijuna eura i dodaci koji ovise o nastupima i osvojenim trofejima. Kad je vidio ponudu, predsjednik Tottenhama Daniel Levy odlučio je zatražiti malo više, no očito je i on smekšao i više ne inzistira na onih 45 milijuna eura.

Dok čeka rasplet sage, Modrić trenira svakodnevno u Londonu, u Tottenhamovoj bazi, a Asov reporter u Londonu ističe kako ga se, osim kad dolazi i odlazi s treninga, ne može vidjeti kako izlazi iz kuće. Luku je njegov agent, prenosi As, obavijestio da je transfer samo pitanje vremena.

Drugi španjolski (i madridski) list Marca donosi pak potpuno drugačiju priču, navodeći kako se madridski Real malo ohladio od našega igrača jer ne želi dodatno povećavati napetost i kvariti prijateljske odnose s Tottenhamom. Oni također tvrde kako će se "operacija Modrić" odužiti dok god Spursi ne prihvate ponuđenih 35 milijuna eura, jer klub sa Santiago Bernabeua ne namjerava povećati svoju ponudu, dok Levy pak ne odustaje od traženih 45 milijuna eura.

Dotad, Mourinho na pripreme u SAD vodi i Kaku i Nurija Sahina, koje su mnogi već proglasili otpisanima. Sahin nije uspio kompletirati svoj transfer u Premijernu ligu, a Brazilac zasad nije ni blizu povratka u Milan. Sudbina Kake mogla bi biti odlučena za tjedan dana kad će se predsjednik Reala Florentino Perez sastati s izvršnim direktorom Milana Adrianom Gallianijem u New Yorku.

Komentara 15

ST
stargate
13:07 28.07.2012.

Ajde da i toj dosadi dode kraj Modric je dobar igrac ali sigurno nije ni za pola cijene koju namjeravaju platiti za taj novac mozes kupiti tri igraca njegovog kalibra us stogo postovanje Modricu dali je on uopste svijestan koliko ce on morati dati od sebe i koliko ce se od njega ocekivati! gledao sam skoro sve Totenhamove utakmice i on ima puno minisu neke stvari nikada nemoze popraviti no good luck,ipak si ti nase gore list!

PR
promag
13:32 28.07.2012.

Pregovaranje nije lagan posao i koriste se razne metode da se dođe do cilja. Čestitke na uspjehu.

CR
crocro
13:07 28.07.2012.

Ponekad je pravda spora, ali je ipak dostižna. Luka će biti pobjednik i želim mu uspjeh u najboljem klubu na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije