KAKVA ČAST!

Mourinho dolazi u Zagreb gledati Modrića!

'Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (C) listens to his coach Jose Mourinho (R) during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid CF vs FC Barcelona on August 29, 201
AFP/Pixsell
04.09.2012.
u 22:26

Trener Reala stiže u petak gledati Luku u kvalifikacijskoj utakmici protiv Makedonaca

Štimca mora da već \"pere\" trema kad zna da na njegovu službenu premijeru na klupi hrvatske reprezentacije dolazi najbolji svjetski trener José Mourinho! Portugalac je od HNS-a zatražio ulaznicu za svečanu ložu kako bi u petak uživo vidio na djelu svoga novoga mezimca Luku Modrića.

Kakva čast za najboljega Štimčeva igrača i kakav ispit zrelosti za novoga šefa reprezentacije – Igor u petak ne igra samo za bodove vrijedne SP-a nego i za naklonost velikoga Mourinha. Možda Štimac u petak i svrati do Joséa na kavu i čašicu razgovora, poželjno bez svoga pomoćnika Krune Jurčića, čiji je zagrljaj privrženosti krhkome Portugalcu prošle godine priskrbio – Schanzov ovratnik.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 20

SB
sb5
22:57 04.09.2012.

da su nam barem svi, kao sportaši,,,,,

KH
Khala
23:01 04.09.2012.

Možda dolazi škicnut' Mandžu, ako Ronaldo odleprša...:)

FI
fila
22:38 04.09.2012.

Luka daj sve od sebe ,,,želim ti sreću da zabiješ barem ti osobno jedan gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije