NOVI KOMPLIMENTI

Mourinho: Ligu prvaka obilježit će Ronaldo ili Modrić

'Real Madrid\'s Croatian midfielder Luka Modric (C) listens to his coach Jose Mourinho (R) during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid CF vs FC Barcelona on August 29, 201
'PEDRO ARMESTRE'
07.09.2012.
u 12:43

Trener Reala ponovno je iskoristio priliku da pohvali svoju novu akviziciju, ovaj put na Forumu trenera elitnih klubova

Svoje simpatije prema Luki Modriću Jose Mourinho izrazio je po tko zna koji put. Ovoga puta ispitivala ga je Gazzetta dello Sport na tzv. Forumu trenera elitnih klubova. Na njemu su uz Moua sudjelovali i velikani poput Allegrija, Di Mattea i Lucescua, a u anketi koju su proveli talijanski novinari, na pitanje tko će obilježiti ovu Ligu prvaka, trener Reala izjavio je:

− Cristiano Ronaldo ili Luka Modrić − rekao je Mourinho te još jednom dao na važnosti našem veznjaku.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar BobaNova
BobaNova
13:15 07.09.2012.

opet Lukica, dosadni ste kao sracka.

Avatar Matija22
Matija22
13:18 07.09.2012.

al će ju se danas zasrat protiv Makedonije

LP
Lebron Petrovic
14:35 07.09.2012.

Ako ju obilježe i Ronaldo i Modrić onda Real sigurno osvaja Ligu Prvaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije