TUGA U MAKSIMIRU

Na komemoraciju za Turinu stigli Zahora, Ivanković, Čačić...

Ivan Turina komemoracija (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/24
17.05.2013.
u 11:19

- Ovo je govor kojeg nije trebalo biti - rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić u svom oproštaju od Turine

Maksimir se oprostio od svog nekadašnjeg golmana Ivana Turine na prigodnoj komemoraciju uz cijelu plavu momčad, stožer, upravu, uz 70 ljudi iz švedskog AIK-a te brojne nogometne djelatnike, trenere, bivše i sadašnje igrače svih generacija. U Maksimir su stigli i bivši treneri Dinama Branko Ivanković, Ante Čačić, nogometaš Dario Zahora, Zorislav Srebrić... Uz nazočnu Ivanovu obitelj rekli su mu posljednje zbogom.

Komemoracija je kasnila 20ak minuta jer je švedska delegacija kasnila s dolaskom u Zagreb, i sve je bilo vrlo decentno i kratko. Od Turine se oprostio predsjednik Dinama Mirko Baršić.

- Ovo je govor kojeg nije trebalo biti - rekao je među ostalim Barišić, izdiktirao nekoliko prigodnih stihova i sve zaključio riječima koje je nedavno izrekla Ivanova supruga Senka i djeca:

- Mi smo te beskrajno voljeli, ali Bog te volio više.

Od Ivana se oprostio njegov prijatelj i kum Jerko Leko.

- Bili smo u svakodnevnom kontaktu iako su nas karijere odvele na razne strane svijeta - rekao je Leko i zaključio:

- Nisu nam se ostvarili osobni i poslovni planovi koje smo kovali. Počivao u miru.

Cijela delegacija AIK-a požurila je na ručak u Dinamov restoran i onda otišla na groblje Miroševac ispratiti Turinu. Pogreb je u 13.30 sati.

>> AIK se trudi: Turina dobiva svoju ulicu u Solni

>> Jurčić: Turinina obitelj može biti ponosna na Ivana

>> Turininoj obitelji 1,5 milijuna kuna, bit će još akcija AIK-a i Dinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije