Debakl Nijemaca

Njemački mediji: Stuttgart se osramotio, ispao je od patuljka

Rijeka slavlje Stuttgart (1)
Marko Prpić/Pixsell
30.08.2013.
u 09:46

"Stuttgartu je pobjegao europski vlak. Ni pod novim trenerom Stuttgart ne uspijeva pobijediti"

Ispadanje Stuttgarta od Rijeke u play-offu Europske lige njemački mediji proglasili su debaklom. Najdalje je otišao Bild koji je poraz nazvao sramotom.

"Stuttgart se pošteno osramotio na međunarodnoj sceni propustivši kvalificirati se u skupine Europske lige. Debi trenera Thomasa Schneidera krenuo je pogrešno od samog početka i završio sramotno. Stuttgart je ispao od hrvatskog patuljka", piše Bild.

>>Tomečak: Čučnuo sam i molio Boga da ga Mujanović zabije!

"Blamaža je perfektna. Stuttgart nije uspio proći u grupnu fazu Europske lige. Ogroman je to korak unatrag", piše Stuttgarter – Zeitung.

"Stuttgartu je pobjegao europski vlak. Ni pod novim trenerom Stuttgart ne uspijeva pobijediti. Europski vlak pobjegao im je protiv Rijeke", piše Süddeutsche Zeitung.

>>Mišković: Idemo po pojačanja, bit će još europskih pobjeda!

>>Mujanović u 94. minuti donio Rijeci plasman u Europsku ligu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije