Italija, 20. kolo

Novi kiks prvaka Juventusa, Lazio se približio na samo tri boda

Mirko Vučinić
Reuters/Pixsell
13.01.2013.
u 17:23

U utrci za naslovom prvaka ostaje i Napoli, koji je kod kuće s 3:0 isprašio Palermo

Talijanski prvak Juventus još je bez pobjede u prvenstvu 2013. godini. Nakon šokantnoga domaćega poraza od Sampdorije, uslijedio je i remi u Parmi (1:1). Torinezi su vodili pogotkom Pirla u 52. minuti, a izjednačio je Sansone u 78. minuti.

Lazio je, pod vodstvom trenera Petkovića, rutinski u Rimu svladao Atalantu 2:0 (strijelci Floccari i Brivio-autogol) i približio se Juventusu na samo tri boda.

U utrci za naslovom prvaka ostaje i Napoli, koji je kod kuće s 3:0 isprašio Palermo. Pogotke su postigli Maggio, Inler i Insigne. Bivši hrvatski reprezentativac Igor Budan zamijenjen je u 46. minuti u momčadi gostiju.

Rezultati 20. kola: Torino - Siena 3:2, Lazio - Atalanta 2:0, Udinese - Fiorentina 3:1, Cagliari - Genoa 2:1, Parma - Juventus 1:1, Napoli - Palermo 3:0, Catania - Roma 1:0.

Poredak: Juventus 45, Lazio 42, Napoli 40, Inter 38, Fiorentina 35, Roma 32...

Na listi strijelaca vodi Urugvajac Edison Cavani iz Napolija sa 16 pogodaka, slijedi El Shaarawy iz Milana sa 14...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije