UPOZORENJE

Otac Pamić: Liječnici su rekli da je dobro, Alen se osjeća odlično

'16.02.2013., stadion Aldo Drosina, Pula  - MAXtv 1. HNL, 20. kolo, NK Istra 1961 - NK Lokomotiva. Igracu Istre Alenu Pamicu, sinu trenara Igora Pamica, u jednom trenutku je pozlio te su mu u pomoc pr
'Dusko Marusic/PIXSELL'
18.02.2013.
u 08:32

Alen se srušio u 15. minuti utakmice s Lokomotivom, a nakon 15-ak sekundi sam je ustao i odšetao s terena. Noć je proveo u bolnici.

Utakmica Istre i Lokomotive opet je imala pomalo jezivu uvertiru. Nogometaš Istre Alen Pamić opet se srušio na travnjaku, u 15. minuti. Treći je put mladi nogometaš u posljednje tri godine pao, a da liječnici ne znaju uzrok.

Sve se i ovaj put, hvala Bogu, dobro završilo. Alen je nakon petnaestak sekundi sam ustao i odšetao s travnjaka. Noć je proveo na promatranju u bolnici.

Čeka se dijagnoza

Podsjetimo, prvi put Pamić se srušio u listopadu 2010. godine u Belgiji na zagrijavanju uoči utakmice svog Standarda i Germinala. Ustao je i nastavio igrati. Drugi je put to bilo samo nekoliko mjeseci poslije na treningu u Žminju. Njegov otac Igor Pamić i jučer je bio miran.

– S Alenom je sve u redu. Noć je proveo na promatranju i liječnici su kazali da nema nikakvih problema – kazao nam je Igor Pamić.

Jesu li liječnici otkrili u čemu je problem, zašto je Alenu pozlilo?

– To još nitko ne zna. Ne mogu vam reći ništa više od toga da je sada u redu i da se osjeća odlično. On je u jednom trenutku osjetio slabost i pao.

Jeste li se uplašili?

Vratilo se nakon 2 godine

– Ma nisam zapravo jer je sve trajalo petnaestak sekundi. Ali ja i inače pokušavam ostati miran jer znam da mu ne mogu pomoći. U takvim i sličnim situacijama jednostavno želim vjerovati da će sve biti u redu.

Ali ipak biste trebali biti zabrinuti jer je ovo već treći put da Alen gubi svijest na treningu ili utakmici!

– Ono u Belgiji bilo je zbog gluposti oko kluba. Evo, sad mu se to opet javilo nakon dvije godine. Nadamo se da je to sada zadnji put.

Liječnici ne mogu pronaći uzroke tih kratkih spojeva, možda je riječ o problemu psihološke prirode?

– I to je jedna od mogućnosti koju ne isključujem.

Hoće li Alen na pretrage možda u inozemstvo?

– Rano je još o tome govoriti. Vidjet ćemo, dogovorit ćemo se – zaključio je Istrin trener i Alenov otac Igor Pamić.

Ključne riječi

Komentara 2

V2
v200
09:37 18.02.2013.

Oćito je novac važniji od zdravlja.

Avatar ivek
ivek
08:52 18.02.2013.

savjet mladom decku.. inenadno padanje na travnjaku.. laksi udar srca,,,,triba ostavit nogomet,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije