Nešto se kuha

Pamić pregovara s Dinamom? Sve ćete znati na vrijeme...

pamic
arhiva vl
22.08.2013.
u 16:44

- Pamić je u vrhu domaćih trenera i normalno je da je Dinamo zainteresiran za njega

Nakon što je Dinamo jučer ostao bez trenera, počela su nagađanja tko će biti Jurčićev nasljednik. Jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje vruće klupe je i Igor Pamić.

- Dinamo je najveći klub i svakom je treneru drago da ga se spominje u tom kontekstu. Sve ćete doznati na vrijeme. Trener sam Istre i koncentriran sam na svoj posao - rekao je Igor Pamić na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Hajduka, prenosi Regional Express.

Regional Express također piše da je u istarskim nogometnim kuloarima počela kružiti priča da je Istra već počela tražiti Pamićeva nasljednika. A da se nešto u svemu kuha, indirektno je potvrdio i avjetnik kluba Neven Šprajcer.

- Pamić je u vrhu domaćih trenera i normalno je da je Dinamo zainteresiran za njega. Ništa više ne mogu reći, doznat ćete sve ostalo na vrijeme.

>>Tko bi trebao na klupu Dinama: Ivković, Osim, Pamić, stranac...?

>>Jurčić smijenjen! Mamić: \'Otići ću ako se Vaha želi vratiti u Dinamo!\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije