ANTI FAIR PLAY

Pogledajte kako Suarez krošeom 'smiruje' Gonzala Jaru

Luis Suarez
Screenshot
27.03.2013.
u 12:48

U utakmici njegova Urugvaja protiv Čilea Liverpoolov napadač protivnika je udario šakom u lice!

Luis Suarez nepopravljiv je. Zločesti Liverpoolov dečko svoju neugodnu narav pokazao je i u dresu reprezentacije. U utakmici njegova Urugvaja protiv Čilea (0:2) sukobio se s protivničkim igračem Gonzalom Jarom, inače članom Nottingham Forresta. Dok su čekali da se lopta ispuca iz kornera i pokušavali zauzeti što bolju poziciju, međusobno su se naguravali, a Suarez je u djetinjastom okršaju "pobjedu" odlučio uzeti udarivši ga šakom u lice.

Sudac na to nije reagirao, ali Suarez je poslije dobio žuti karton zbog prigovaranja na jednu drugu odluku te neće igrati u sljedećoj utakmici protiv Venezuele.

Inače, južnoamerički prvak opasno "visi" za plasman na SP. Nakon ovog poraza u 11. kolu kvalifikacija, Urugvaj je tek šesti sa 13 bodova...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije