PONOSAN I PRESRETAN

Rakitić o 4. mjestu na svijetu: Još će teže biti zadržati se na vrhu

ivan rakitić
Borna Filić/Pixsell
11.04.2013.
u 21:16

- Čuo sam se s Modrićem. I on je presretan zbog svega što se događa - otkrio je Rakitić

Skok hrvatske reprezentacije na četvrto mjesto svjetske ljestvice vjerojatno je naslađe \"sjeo\" onima koji su takav uspjeh kreirali - igračima. Ivan Rakitić veliku vijest dočekao je u Sevilli i oduševio se.

- Ponosan sam što sam dio ove priče. Daje mi to dodatnu injekciju i motivaciju da se poboljšamo svi zajedno jer znamo da je najteže održati se gore, ali to je i najljepše. Velik je to dokaz našeg rada i truda i tako želimo nastaviti - rekao je Raketa kojemu je uspjeh reprezentacije samo šlag na tortu uspješne klupske, a i privatne godine. Naime, Ivan se nedavno vjenčao sa Španjolkom Raqel.

Izmijenio je dojmove i s kolegom iz Primere, Realovim Lukom Modrićem koje mu su ovo također najljepši dani karijere, a i života.

- I on je presretan zbog svega toga. Ako možeš tako odigrati u možda najvećem klubu na svijetu i možda te čeka i najveći naslov u klupskom nogometu, onda ja mislim da je to početak iz snova - smatra Rakitić koji je poželio da se u finalu Lige prvaka Real susretne s Bayernom.

Veseli ga i Mandžin koji je jedan od nositelja Bavaraca.

- Kad Nijemci toliko puno pišu o jednom igraču onda znaš da si na pravom mjestu i u pravo vrijeme, te da si iskoristio svoju priliku u tom klubu koji je možda u ovom trenutku najbolji na svijetu.

>> Hrvatska je četvrta reprezentacija svijeta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije