IGRAČI PRESRETNI

Rakitić: Moj tata najveći je navijač vatrenih!

'16.10.2012., Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za SP 2014. u nogometu, skupina A, Hrvatska - Wales. Benjamin Davies, Ivan Rakitic.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
1/5
17.10.2012.
u 08:44

– Zahvalni smo publici na sjajnoj podršci, uz takve navijače se i ne može podbaciti – kazao je Raketa

Reprezentativci su redom samo isticali neponovljiv ambijent u Gradskom vrtu...

– Publici kapa do poda! Prvi put osjećali smo se kao pravi domaćini. A moram priznati da nismo očekivali da će tako biti, mislili smo da će publika biti podijeljena, a ispalo je fenomenalno – kazao je Gordon Schildenfeld.

Slična su razmišljanja i Ivana Rakitića.

– Zahvalni smo publici na sjajnoj podršci, uz takve se navijače i ne može podbaciti. Baš sam rekao Luki: da je teren bio samo malo bolji, i naša izvedba bila bi još uvjerljivija – kazao je Rakitić.

Nagovorit ćete oca da se vrati na utakmice reprezentacije?

– Moj otac još emotivnije od mene proživljava sve što mi se događa. Tako je bilo i kada su nas Švicarci kritizirali što sam izabrao Hrvatsku. Ali, bez obzira na moj status u reprezentaciji, moj otac ostaje njezin najveći navijač – kazao je Rakitić.

Mario Mandžukić otključao je velšku bravu...

– Sretni smo zbog dobre igre i pobjede, još više zbog fantastičnoga ambijenta. Moj je moto da se uvijek treba bacati na glavu i danas mi se to isplatilo – kazao je Mandžo aludirajući na svoj sretni pogodak.

>> Dominacija nad Walesom: Najbolja igra reprezentacije u Štimčevoj eri

>> Mamić: Najbolja u 10 godina, a za status je zaslužan Šuker

Ključne riječi

Komentara 3

AR
arjavas
10:15 17.10.2012.

Moj tata ima 2 metra i sigurno je veći navijač hrvatske reprezentacije od rakitićevog.

Avatar Django
Django
12:59 17.10.2012.

17.10.2012. u 12:50h MarijanaNevina je napisao/la: 17.10.2012. u 10:15h arjavas je napisao/la: ------------------ Zavist je opasna pojava. Izjeda pomalo, iznutra. Dovodi do probavnih smetnji, čira na želucu, i s vremenom do teških psihičkih problema. Neka pati kome smeta !!

KA
karusel
13:14 17.10.2012.

a moj tata ima najvećega''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije