Modriću samo 45 min

Real remizirao s Espanyolom, Luka pogodio vratnicu i skrivio gol

Luka Modrić
AFP
16.12.2012.
u 20:58

Gromoglasni zvižduci domaće publike odmah po završetku utakmice dovoljno su rekli što navijači misle o igri Reala

Nakon što su prije nekoliko dana poraženi u kupu od Celte 2:1, nogometaši madridskog Reala kiksali su i u prvenstvu. Na Santiago Bernabeuu su remizirali s Espanyolom, bilo je 2:2.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić utakmicu je započeo od prve minute, a već u 4. minuti imao je odličnu priliku. Ronaldo ga je izbacio u šansu, ali je Luka sa desetak metara pucao pokraj gola.

Aktivan je bio hrvatski reprezentativac u tom dijelu utakmice pa je već u 24. minuti primio jednu loptu, okrenuo protivničkog igrača i odlično pucao, ali je pogodio vratnicu. Samo nekoliko minuta kasnije išao je u dribling, izgubio loptu, a Garcia je u kontri zabio za vodstvo Espanyola. U posljednjim trenucima prvog dijela Ronaldo je uspio izjednačiti, a Mourniho je na odmoru Luku ostavio u svlačionici i zamijenio ga Di Marijom.

Svega tri minute u nastavku trebalo je Realu da u potpunosti okrene rezultat i povede 2:1, strijelac je bio Coentrao. I taj je rezultat bio aktivan sve do 88. minute kada je Albin izjednačio na 2:2.

Gromoglasni zvižduci domaće publike odmah po završetku utakmice dovoljno su rekli što navijači misle o igri Reala.

>>>Mourinho: Boli me što sam morao izvaditi Luku, nije to zaslužio

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
16:36 17.12.2012.

luka ne da nema hrabrosti, engo nema znanja. kao i svaka kokoš, tako i on nabaci ponekad neku loptu u pravi trenutak. eto, nedavno je prekrasno dodao za dva gola. da nije bilo toga, bio bo nula na terenu. uostalom, zar mislite da ga navijači reala bez razloga ne smatraju kvalitetom dostojnom reala? nakon ove sezone u realu će biti čistka. barcelona ih je već ostavila predaleko. mada je realovo proljeće i inače najjači dio sezone, kad gaze sve pred sobom. al modrič nije tip za gaženje, i igranje u velikom ritmu.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:02 17.12.2012.

Lukin je problem sto igraci nezele da od njega naprave lidera. U Realu svaki igrac zeli da bude lider. Pepe i Ramos mu nedaju lopte a Alonso je kreativan kao moja pokojna baba. Sto se tice Ronalda, Di Marie i Benzeme, oni su defanzivno tragedija. Ocito je Mourinho htio tu nesto raditi ali je dobio starokane protiv sebe. Pitanje je tko ce pobjediti,...jer ovo je igra na hou-ruk, a ne nogomet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije