Španjolska liga

Real remizirao s Espanyolom, Modrić asistirao

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
11.05.2013.
u 23:40

Modrić je s lijeve strane iz slobodnog udarca ubacio u kazneni prostor, a tamo je najviši u skoku bio Higuain

Madridski Real u 35. kolu španjolskog prvenstva gostovao je u Barceloni gdje je igrao protiv Espanyola. Završilo je remijem 1:1.

Jose Mourinho odmarao je dosta glavnih igrača, vjerojatno ih želi odmoriti za finala Kupa u kojem sljedeći vikend igraju protiv gradskog rivala Atletica.

Vidjelo se to odmah u igri kraljevskog kluba, mučili su se, a Espanyol je i poveo preko Stuanija u 23. minuti. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a Real je u nastavku uspio izjednačiti. Strijelac u 58. minuti bio je Higuain, a asistirao mu je Modrić. Luka je s lijeve strane iz slobodnog udarca ubacio u kazneni prostor, a tamo je najviši u skoku bio Higuain.

Rezultat 1:1 ostao je do kraja, a Real je učvrstio mjesto na drugoj poziciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije