Luki odlazi trener

Perez: Mourinho odlazi iz Reala, ali još ne znamo novog trenera

jose mourinho portal
NI Syndication/Pixsell
20.05.2013.
u 18:28

– Ovo je zajednička odluka i na snagu stupa nakon posljednje utakmice protiv Osasune. Želim naglasiti da se ugovor raskida sporazumno.

Joseu Mourinhu dani u Realu odbrojeni su. Ono što se mjesecima nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu! Naime, danas se sastao upravni odbor madridskog kluba, a predsjednik Reala sazvao je konferenciju za novinare u 20 sati na kojoj je objavio da Jose Mourinho više nije trener Reala!

– Hvala Mourinhu za sve što je postigao s našim klubom, ali ugovor se raskida na kraju sezone, on više nije naš trener. Ovo je zajednička odluka i na snagu stupa nakon posljednje utakmice protiv Osasune. Želim naglasiti da se ugovor raskida sporazumno – prve su riječi Florentina Pereza, predsjednika Reala, koji je nastavio:

>>Mourinhov odlazak Casillasov je najljepši rođendanski poklon

– Prošle godine svi smo bili oduševljeni, skidali smo i neke rekorde. Međutim, ove godine nismo zadovoljni, za nas nije uspjeh polufinale Lige prvaka, da smo drugi u ligi. Mi smo zahtjevni, tako je to kod nas i zato je Real tako velik klub.

Predstavnike medija najviše je zanimalo tko će biti novi trener.

– Odluku ćemo donijeti u sljedećih nekoliko dana, još nemamo ništa sigurno. Želio bih naglasiti da nemamo potpisan predugovor ni s jednim kandidatom, kao što se pisalo po medijima.

Vratio se potom na Mourinha.

- Uvijek ćemo ga pamtiti ovdje, ipak je dio naše povijesti. Tužan je ovo dan za nas, ali morali smo tako napraviti. Mourinhu želim sve najbolje u daljnjoj karijeri.

Mourinho je u Realu proveo točno 1007 dana, a osvojio je tri trofeja: Kup, superkup i prvenstvo Španjolske.

>>Događaje s konferencije Reala od 20 sati možete pratiti na našem portalu<<

>>Lampard: Bio sam prosječan igrač sve dok nije došao Mourinho

>>Gazda PSG-a poručio Ancelottiju: Želiš u Real? Ne može

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije