DIO IGRAČA ŠUTIO

Šimunić razočaran, Kovačić nepristojan, Sammir okrenuo glavu

PSG Dinamo (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/11
07.11.2012.
u 10:45

Hrvatske novinare Sammir je bezobrazno odbio, a s brazilskima je dugo razgovarao...

Zanimljivo je da su neki igrači Dinama nestali, prošli su, a nisu viđeni u miks-zoni. A drugi su pak prošli šutke, odbili govoriti. Joe Šimunić koji je na opće čuđenje izašao ranije iz igre pozdravio je, ali nije bio za priču o utakmici i svom izlasku.

– Dečki, drugi put me pitajte.

Novopečeni hrvatski reprezentativac Sammir nije bio hrvatski nastrojen, nije ništa rekao, okrenuo je glavu od nas kad smo ga zvali. No, kad ga je pozvao kolega na portugalskom jeziku, vratio se i svom brazilskom sunarodnjaku govorio koliko je trebalo.

Nepristojni Kovačić

Mateo Kovačić nije se udostojio ni pogledati ni pozdraviti. No, kako su igrali, barem većina njih, dovoljno su rekli i na terenu.

– Bili smo dobri prvih sat vremena, mislim da smo solidno parirali domaćinu. Rezultat utakmice nije realan, pokazali smo mnogo više od onoga što je ostalo na semaforu, a to je ispalo ružno – rekao je Arijan Ademi.

Pivarić je imao lijepu priliku za pogodak, uz onu Carrascovu protiv Porta, daleko najbolju Dinamovu u Ligi prvaka.

– Šteta, čak sam i još jednom, da sam bolje reagirao, mogao zabiti, ali mislim da smo u prvom dijelu bili dobri, koncentrirani. No, očito ne možemo cijelu utakmicu biti takvi – rekao je Pivarić te se divio Zlatanu Ibrahimoviću.

– Da, to je to, vidiš da je majstor. Ma mi imamo jednu ili dvije šanse i ne zabijemo, a oni iz polušanse, iz kornera zabiju gol. I to je ta razlika – dodao je Pivarić.

Halilović uživao u Ibri

Alen Halilović sad je dobio nekoliko minuta više nego u prošloj utakmici:

– Sve je super, i suparnik, ambijent, stadion, samo poraz nije ugodan. Dečki su dobro igrali na početku, ali nakon drugog gola smo se raspali. Rezultat je razočaravajući.

– Ibrahimović? Jedan od najboljih igrača na svijetu, a svakako najbolji protiv kojeg sam igrao – mirno je dodao pristojni Halilović.

PSG-u se divio i Rukavina, Ante nije bio posebno vidljiv na terenu, ili to pripisuje razlici u kvaliteti.

– Oni jednostavno drukčije primaju loptu, drukčije dodaju, drukčije sve rade. Ostali smo u drugom dijelu bez koncentracije, a oni svaku našu grešku znaju kazniti. Možda smo mogli bolje proći jer smo u prvom dijelu bili ''neloši'', ali nažalost oni su jednostavno bolji i tu se nema što drugo reći – zaključio je Rukavina.

Sve to stoji, ali opet će se nakon ovoga vući priča o Dinamu, može li bolje i ima li se pravo nadati nečemu ili je doista uljez koji će ove godine srušiti svoj prošlogodišnji rekord Lige prvaka – kao najlošija momčad u povijesti ovog natjecanja.

>> Sve za deset! Gol-razlika 0:10, izgubili deset za redom

>> Čačić: Nismo potučeni do nogu, Stanić: Ovo je improvizacija

Ključne riječi

Komentara 47

PR
prekaljeni
11:05 07.11.2012.

Gledao sam cjelu utakmicu i bio sam odusevljen sa igrom,dinamu je trebalo samo malo srece pa da pobjedi. Ja se jos uvjek nadam da ima sansu za trece mjesto.

AN
antonijo
11:17 07.11.2012.

HeHeHe to je kultura hrvatske sta je samir mogao i naucit od mamica ili netko drugi ne samo oni nego i publika gdje god odu svud sra** prave

KO
kompjuter
11:04 07.11.2012.

najčudniji mi je mali balonja kovačić,umjesto da je presretan što ga novinari nešto pitaju on okrene glavu,lijepo je kreno u profesionalizam,u vani se za to tj. u velikim klubovima kažnjava ali ništa čudno,kakav mu je šef nemože ni on biti bolji,bude on završio u županijskoj ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije