IZNENAĐENJE

Štimac stavlja Radoševića u prvih 11: Prevario sam vas!

Josip Radošević (1)
Daniel Kasap/Pixselll
11.09.2012.
u 10:55

– Neka se novinari ravnaju po svom sastavu, mi spremamo nešto sasvim drugo – poručio je izbornik

U utakmici protiv Belgije Igor Štimac mogao bi iznenaditi jednim imenom u prvom sastavu! Sudeći prema izjavi nakon posljednjeg treninga na Heyselu i činjenice da ga je na njemu uvježbavao, od prve minute trebao bi nastupiti Hajdukov Josip Radošević (18)!

– Zadnjih nekoliko dana traju taktička nadmudrivanja. Uspjelo mi je prevariti domaće novinare koji su već jučer objavili sastav. E, pa neka se ravnaju po njemu, a mi spremamo nešto sasvim drugo. Igrat ćemo s maksimalno fizički spremnim igračima, koji su u bespoštednoj borbi u stanju poginuti za hrvatski dres – najavio je Štimac i praktički otkrio karte.

Radošević je prije deset mjeseci debitirao za bijele, a reprezentativni debi trebao bi imati u najtežoj utakmici skupine, a zaigrat će umjesto Ognjena Vukojevića.

Komentara 62

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
14:24 11.09.2012.

EU-Jovan A kakve sve ovo ima veze sa činjenocom da ti se mama parila sa kretenom kao što je netko naveo!To ti nama objasnoi a pusti haški sud,nevine vitezove ,štimca i ostale gluposti!

LO
lopine
14:25 11.09.2012.

hehehehhe ovo je borba između mamića i štimca..... mamiću odgovara da ovaj igra i štimac ispuši tekmu jer onda definitivno dolazi njegov samir a štimcu slabi pozicija... a opet obrnuto ako štimac dobije sa ovim malim jača mu pozicija kontrara mamića te uspješnim kvalifikacijama može ojačati do te mjere da bude mamićev krvnik..... hehehehehehhehe...........otvoreni rat je počeo za one koji prate površno....

ĆA
ćaćaća
14:22 11.09.2012.

e ovaj sigurno ide u agenciju menagera brata od štimca..ali sljedeći je mamićev pa šukerov :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije