'Neka kaže što ima'

Šuker poručio Štimcu da ga se ne boji i otkrio zašto ga je smijenio!

Davor Šuker (1)
Daniel Kasap/Pixsell
20.10.2013.
u 20:32

- Nemam se što bojati, kako smo mu dali maksimalnu potporu, tako smo isto gledali napraviti najbolji potez kada je izostao rezultat

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je danas u Dnevniku Nove Tv. Govorio je o stanju u reprezentaciji, HNS-u, smjeni Igora Štimca...

- Odluka o smjeni Štimca bila je teška, moram to reći. Izbornik Štimac u prvoj polovici mandata ispunio je sve uvjete koje smo zacrtali. No, na kraju, vidjeli ste i sami što se događalo, koliko smo bodova uzeli u završnici kvalifikacija. Onaj tko pozna nogomet neka samo pogleda drugo poluvrijeme utakmice u Škotskoj, to dovoljno govori. Već nakon pet minuta sve je bilo jasno, morali smo to napraviti. Škotska je reprezentacija koja nas može pobijediti, ali ne u dvije utakmice. To je bila kap koja je prelila čašu, rekao je Šuker.

O pričama vezanim uz klanove u reprezentaciji nije želio govoriti.

- Ne bih o tome. Prepustio bih to… Pa baš zbog toga smo doveli izbornika Štimca da bude lider, da donosi odluke i da radi. Imao je otvorene ruke, mogao je raditi što god je htio, ali rezultat i atmosfera je vrlo bitna za život izbornika. Želim svu sreću novom izborniku Niki Kovaču. Znam da će napraviti sve što može, znam da će biti pravedan, želim mu sreću u odabiru igrača.

Štimac je nedavno rekao da će pričekati da se sve slegne, a onda izaći u javnost sa svojom pričom.

- Nemam se što bojati, kako smo mu dali maksimalnu potporu, tako smo isto gledali napraviti najbolji potez kada je izostao rezultat. Demokratski je da svatko tko želi pričati dobije to pravo. Uopće nisam uplašen i baš bih volio čuti i njegovu verziju.

Cijeli razgovor sa Šukerom možete pročitati OVDJE!

>>Evo što je Šuker odgovorio Igoru Štimcu

>>Stanić: Stavio bih Mamića za izbornika, a Šukera za pomoćnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije