MINUTA ŠUTNJE

Švedski navijači: Ivane, počivaj u miru

Ivan Turina, navijači (1)
Foto: expressen.se
1/4
02.05.2013.
u 19:29

Navijači su podignuli transparent na kojem je na hrvatskom jeziku pisalo "Počivaj u miru, Ivane" uz broj 27 koji je pokojni vratar nosio napisan na leđima u svojem AIK-u.

Navijači i igrači u Švedskoj odali su počast Ivanu Turini na utakmici Hammarbyja i Assyriska. Sve će utakmice prve i druge lige ovog kola početi minutom šutnje, a prvi na rasporedu bio je drugoligaški susret koji je započeo u 19 sati.

Navijači su na utakmici podignuli transparent na kojem je na hrvatskom jeziku pisalo "Počivaj u miru, Ivane" uz broj 27 koji je pokojni vratar nosio napisan na leđima u svojem AIK-u. Igrači su se uoči utakmice na centru zagrlili i u tišini se prisjetili Turine.

Prvu prvoligašku utakmicu nakon Turinine smrti odigrat će u petak Malmö i Norrköping. Igrači će nositi crnu traku oko ruke, a na stadionu Malmöa u 27. minuti prikazat će se njegova fotografija nakon koje će domaćin pozvati navijače da zaplješću.

– Mislimo da je lakše pljeskati nego biti tih i šutjeti. Izabrali smo engleski način. Nije važno kako ćemo to napraviti, važno je da mu odamo počast – rekao je sportski direktor Malmöa Po Agren za švedski Expressen.

>> Butina u šoku: Turina je uvijek bio nasmijan, pozitivan, pun energije...

>> Utakmice u Švedskoj počet će minutom šutnje za Turinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije